WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Joomla webhosting met PHP

Joomla is voor het grootste gedeelte geschreven in de PHP programmeertaal. PHP code wordt op de server berekend (dus niet zoals Javascript in de browser van de bezoeker). Daarom geldt: hoe sneller de webserver de code kan berekenen, hoe sneller uw website op het scherm van bezoekers verschijnt.

Joomla webhosting PHP

Moderne versie van PHP

Veel webhosters werken nog met PHP 5.6. Dat is een verouderde versie van PHP die officieel niet meer ondersteund wordt. Waarom deze nog gebruikt wordt? Meestal omdat het configureren van een webserver veel tijd kost en goedkope webhosters daarop graag besparen.

PHP 7
Wij werken met 2 versies van PHP. U kunt in Directadmin zelf kiezen tussen PHP 7 en PHP 7.2. De laatste is sneller en heeft de meeste functionaliteit maar soms werken oude Joomla extensies hooguit met PHP 7, in dat geval dient u PHP 7 te activeren.

Ik heb PHP 5.6 nodig
Heeft u PHP 5.6 nodig voor zwaar verouderde Joomla extensies? Dan kunnen wij u alleen helpen in de vorm van een speciaal voor u geconfigureerde webserver. Op onze gedeelde server bieden we vanwege veiligheidsrisico's namelijk geen PHP 5.6 meer aan.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren