WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Joomla webhosting met MariaDB

U heeft veel voordeel bij Joomla webhosting met MariaDB. MariaDB is een vervanger van het populaire MySQL. MariaDB heeft dezelfde functionaliteit en is een zogenaamde drop-in replacement (betekend: compatibel met alles dat werkt met MySQL). U hoeft dus niks anders in te stellen, u configureert Joomla net als bij MySQL. Op de server gaat echter niet MySQL, maar MariaDB voor u aan de slag. MariaDB is sneller, stabieler en heeft meer functionaliteit. Dat is waarom veel mensen kiezen voor Joomla webhosting met MariaDB.

Joomla webhosting met MariaDB

Joomla en MariaDB

MariaDB geeft onze Joomla webhosting klanten veel voordeel door extra stabiliteit en snelheid. Daarnaast is MariaDB community driven terwijl MySQL eigendom is van Oracle. Oracle heeft vooral als doel om omzet te genereren en klanten richting betaalde databases te drijven. De community achter MariaDB wil daarentegen maar 1 ding: MariaDB zo snel en stabiel mogelijk maken.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren