WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Joomla webhosting met Installatron

Wij bieden Joomla webhosting met Installatron. Joomla webhosting met Installatron biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en zonder gedoe apps te installeren. Joomla bijvoorbeeld, Wordpress of andere apps. Tevens kunt u bijvoorbeeld Joomla hiermee updaten en back-ups maken.

Installatron is niet gratis, maar wij hebben de licentiekosten al betaald voor gebruik op onze servers. Zodat u vooral productief kunt zijn en niet hoeft na te denken over randzaken.

Joomla webhosting met Installatron

Installatron en Joomla

Om Installatron te benaderen logt u eerst in in Directadmin. Hier kunt u uw Joomla webhosting pakket beheren. Ga naar de betreffende domeinnaam en u vind rechts onderaan 'Installatron' tussen de opties.

In Installatron kunt u eenvoudig nieuwe apps installeren waaronder Joomla. Na installatie kunt u Joomla eenvoudig updaten of dat zelfs automatisch laten doen. Ook neemt Installatron desgewenst automatisch back-ups voor zijn rekening.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren