WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Joomla webhosting met Apache

Apache is een van de meest gebruikte http servers op het internet. Meestal wordt de Apache webserver gebruikt op Linux systemen, net zoals bij ons. Apache is snel, licht, makkelijk te configureren en bied veel mogelijkheden om per webhosting pakket instellingen te wijzigen.

Joomla webhosting met Apache

Joomla met Apache http

Joomla maakt handig gebruik van functies in Apache door middel van een .htaccess bestand. Daarmee spreekt Joomla bepaalde functionaliteit aan zoals mod_rewrite, om mooie urls te maken. Dat is beter voor uw positie in zoekmachines.

Joomla doet dat volledig automatisch terwijl er bij andere webservers zoals IIS op Windows vaak meer moeite nodig is. Daarom heeft het altijd de voorkeur om voor Joomla een webhoster te zoeken die werkt met Apache.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren