WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Joomla webhosting techniek

Voor kwalitatief hoogwaardige Joomla webhosting is meer nodig dan een standaard webserver in een datacenter. Snelle, veilige Joomla webhosting bereiken wij door de onderstaande maatregelen/middelen in te zetten. Hiermee onderscheiden wij ons van de meeste 'normale' webhosters die vooral zoveel mogelijk websites op 1 server plaatsen.

Snelle Joomla webhosting server

Snelle Joomla webhosting server

Redundant serverplatform
Wij werken met een redundant platform van TransIP. Valt hardware uit? Binnen no-time worden alle processen automatisch zonder downtime overgenomen door andere hardware.

Processor
Onze servers draaien op snelle 4x Westmere (Nehalem-C) 2,3Ghz processoren. Die hoge single-core performance is belangrijk omdat diverse processen niet multi-core geschikt zijn.

Geheugen
Elk van onze servers heeft tenminste 8.192 MB RAM geheugen beschikbaar. Het overgrote deel hiervan is beschikbaar voor processen die te maken hebben met uw website.

Datacenter / internet
Onze Joomla webhosting servers hangen in de TransIP high-availability zone AMS0 in het datacenter van The Datacenter Group in Amsterdam. Dit ultra moderne datacenter is uitgerust met state-of-the-art veiligheids en koelingssystemen en redundante- en back-up stroomtoevoer (2N) en diverse snelle verbindingen via/naar o.a. Cogent, KPN en NL-IX.

Recente PHP versie

Joomla webhosting met recente PHP versie

PHP is een programmeertaal waarin Joomla geschreven is. Bij veel webhosters wordt nog een verouderde versie van PHP gebruikt, zoals versie 5.6. Wij werken met PHP 7.0 en PHP 7.2. Wilt u de snelste versie voor uw Joomla webhosting pakket? Dan selecteert u in Directadmin PHP 7.2. Wilt u compatibiliteit voor verouderde Joomla extensies? Dan selecteert u PHP 7.0.

Inmiddels experimenteren wij achter de schermen met Joomla webhosting met PHP 7.3.

Apache http server

Joomla webhosting Apache

Er zijn veel verschillende soorten http servers geschikt voor Joomla. Nginx, Lighttpd, Microsoft IIS en nog een paar. Apache wordt het meest gebruikt voor Joomla omdat het het beste werkt met zogenaamde .htaccess bestanden en mod_rewrite. Dat is cruciaal voor de functie om mooie urls te maken. Op andere http servers kan dat ook maar kost dat vaak meer moeite.

Directadmin

Joomla webhosting Directadmin

Directadmin is een van de meest gebruikte controlepanelen naast bijvoorbeeld Plesk. Het controlepaneel heeft geen directe invloed op Joomla maar bepaald wel hoe makkelijk instellingen op het webhosting pakket te beheren zijn. Veel mensen geven de voorkeur aan Directadmin vanwege het gemak, wij bieden Joomla webhosting met Directadmin.

Installatron

Joomla webhosting Installatron

Installatron is een plug-in voor Directadmin waarmee eenvoudig apps zijn te installeren en updaten zonder via FTP bestanden te moeten uploaden. Ook MySQL wordt automatisch geregeld.

Installatron kost geld, daarvoor betalen wij maandelijks een licentiebedrag. Daarvoor krijgt u een makkelijke manier terug om Joomla te installeren en up-to-date te houden. Ook back-ups kunt u eenvoudig maken via Installatron.

MariaDB SQL

Joomla webhosting MariaDB SQL

Meestal wordt de SQL database voor Joomla verzorgd middels MySQL van Oracle. MySQL is lange tijd de snelste en makkelijkste oplossing geweest. Inmiddels is MySQL ingehaald door MariaDB op het gebied van functionaliteit en snelheid. Daarom gebruiken wij MariaDB op onze servers. Het enige dat u merkt is dat uw website nog sneller werkt dan met MySQL. U hoeft niets anders in te stellen of te wijzigen.

Let's Encrypt

Joomla webhosting Let's Encrypt

Vanwege privacy wetgeving is het verplicht om de verbinding met pagina's waarop persoonlijke gegevens worden verzonden (contactpagina) te versleutelen. Daarnaast is het goed voor uw positie in de zoekresultaten. Bij ons kunt u in Directadmin gratis een Let's Encrypt certificaat installeren uw website voorzien van een groen slotje in de adresbalk.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren