WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Over Joomla

Joomla is naast Wordpress een van de meest gebruikte CMS'en (Content Management Systemen) ter wereld. Het is open-source en wordt ontwikkeld door een actieve community die maar 1 doel heeft: het beste CMS ter wereld maken.

Over het Joomla CMS

Over het Joomla CMS

Joomla bestaat sinds 2005 toen het project zich afsplitste van Mambo Open Source (MOS). Dit werd o.a. gedreven door de steeds commerciƫlere aspiraties van het team achter Mambo.

Joomla is vanaf 2005 snel gegroeid als een van de meest gebruikte CMS'en ter wereld. De grootste concurrent heeft het in Wordpress, ook al zijn het twee heel verschillende systemen.

Wij werken met allebei de systemen maar hebben een sterke voorkeur voor Joomla. In onze ervaring is Joomla stabieler, sneller, heeft het meer basisfunctionaliteit (waar je in Wordpress al gelijk voor naar plug-ins moet zoeken) en is de website structuur duidelijker.

Wordpress is ons inziens voornamelijk geschikt voor kleine websites en blogs. Joomla biedt veel meer mogelijkheden om een uitgebreide en professionele website mee te bouwen.

Professionele Joomla webhosting hoort daar bij en is de basis. Een webhosting pakket waarop Joomla snel werkt en met de nodige veiligheidsmaatregelen ingeschakeld zorgt voor een nog betere Joomla ervaring voor u en uw bezoekers.

Joomla is gratis te downloaden vanaf de officiƫle Joomla website:

https://www.joomla.org/

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren