WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Over ons

Webhosting-joomla.nl is een website van Als een Rode Lap uit Waalwijk. Wij zijn een allround mediabedrijf bezig met webhosting, webdesign, grafisch ontwerp en fotografie. Via deze website richten wij ons op klanten die specifiek zoeken naar Joomla webhosting.

Wat wij doen

Naast webhosting kunt u bij ons terecht voor het laten maken van een nieuwe website, voor technisch onderhoud en updates aan Joomla en Wordpress, fotografie en grafisch ontwerp.

Kortom: wij verzorgen het totaalplaatje. Dat is voordelig: we zullen onze dienstverlening nooit aan u opdringen maar het is een fijn idee dat u bij uw webhoster terecht kunt voor allerhande vragen en diensten.

Joomla logo

Ruime ervaring

Sinds 15 jaar zijn wij bezig met het bouwen van websites, het maken van foto's en alles er omheen. We hebben het internet volwassen zien worden evenals bijvoorbeeld Joomla. Wij werkten er al mee toen het nog Mambo heette en zijngevallen voor de charme van het CMS.

Door de jaren heen hebben we zoveel websites gebouwd, hebben we zoveel webhosting verzorgd en zijn we zoveel foutmeldingen tegen gekomen dat we echt door de wol geverfd zijn. Joomla, en de bijbehorende webhosting, heeft voor ons weinig tot geen geheimen meer.

We werken voornamelijk voor klanten in de regio Waalwijk, Tilburg en Den Bosch maar ook daar buiten. We hebben klanten door het hele land heen. Onze klanten zitten in allerlei verschillende markten en niches. Van bedrijven tot organisaties, van verenigingen tot zelfs overheden. Zie hieronder.

Bedrijfsgegevens

Als een Rode Lap
Putstraat 114
5142 RN Waalwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 53581792
BTW: NL001889173B64

Prachtige klanten

De afgelopen jaren zijn er veel bedrijven naar ons gekomen voor Joomla webhosting. Waaronder de onderstaande prachtige klanten.


Testimonials

Wat zeggen klanten?

Vrijwel alle klanten geven ons 5 sterren op Trustpilot.

Tiltechniek B.V.

T. Adam
In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

Bovesaw B.V.

G. Lawrence
Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap. Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!

Regio Hart van Brabant

H. de Kort
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Luz Azul Trainingen

E. Slagt
We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

Midpoint Brabant

N. Stoffels
Elco van Berkel (Als een Rode Lap) heeft voor ons congres de website ingericht en filmmateriaal gemonteerd. Hij werkt snel en denkt goed mee. Hij is realistisch in het managen van verwachtingen: dit kan wel, dat is mogelijk niet haalbaar, maar we kunnen het wel zo en zo oplossen - wat de samenwerking heel prettig maakt. Bovendien doet hij dit allemaal voor een heel scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut aan te raden!

Coatcontrol B.V.

T. Visker
Fijn persoonlijk contact, die goed naar ons geluisterd heeft wat wij met de website willen weergeven. De site is zelf op ieder moment aan te passen. Mocht je tegen een probleem aanlopen heb je zo antwoord of wordt het opgelost.
Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren