WEBHOSTING-JOOMLA.NL | Snelle, veilige Joomla webhosting bij een Joomla webhosting provider met 15 jaar ervaring.

Gratis verhuizing van Joomla

Wanneer u bij ons een Joomla webhosting pakket koopt verhuizen wij gratis uw bestaande Joomla website van uw oude webhosting naar uw nieuwe Joomla webhosting pakket bij ons.

Joomla verhuizing logo

Laat gratis uw Joomla website verhuizen van uw oude webhoster naar uw nieuwe, snelle en veilige Joomla webhosting pakket bij ons.

Waarom?

Joomla webhosting gaat wat ons betreft verder dan alleen het aanbieden van een stukje ruimte op een server. Wij willen dat uw start bij ons vlekkeloos verloopt en daar hoort een lastige verhuizing niet bij. Omdat wij regelmatig een Joomla verhuizing uitvoeren kost het ons niet zoveel moeite terwijl het u veel gedoe bespaart.

Natuurlijk houden wij er ook iets aan over: een tevreden klant! Dat vergroot de kans dat u lang bij ons blijft en daar is het ons om te doen.

Hoe laat u uw Joomla website verhuizen?

Na oplevering van uw nieuwe Joomla webhosting pakket stuurt u ons een bericht via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarin vermeld u uw klantgegevens, dat u wilt dat wij uw website verhuizen en de gegevens van uw oude webhosting pakket. Vervolgens spreken we een datum af (meestal binnen enkele dagen) waarop wij uw website verhuizen.

Bestel Joomla webhosting

Klaar om je Joomla website te lanceren?

Wij zijn klaar om je te ontvangen. We zetten zelfs gratis je Joomla website over naar je webhosting pakket bij ons. Bekijk onze Joomla webhosting pakketten om te bestellen of neem contact op!

Voorwaarden, privacy en gegevens
KvK 53581792
- BTW NL001889173B64
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website v/ Als een Rode Lap

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren